RITECO NOTARISKANTOOR WINTER TENNIS COMPETITIE

Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) organiseert vanaf oktober 2019 weer de alom bekende Wintertenniscompetitie voor senioren (dames en heren teams), dit jaar ook weer met dezelfde sponsor zoals de naam RITECO NOTARISKANTOOR Winter Tennis Competitie al aangeeft.

De 1e wedstrijdavond is op donderdag 29 oktober. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen wedstrijden. De laatste wedstrijdavond voor de kerst is op dinsdag 17 december en dan begint de winterstop. Vanaf dinsdag 7 januari 2020 gaan we verder met het programma. Zoals gebruikelijk wordt het seizoen 2019-2020 weer afgesloten met een spetterende feestavond. Deze is op donderdag 2 april 2020. Op deze avond is ook de prijsuitreiking. Houd deze avond vrij want deze feestavond is een prachtige afsluiting van de winter tenniscompetitie die je team niet mag missen.

Inschrijven voor deze competitie kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Meer informatie over deze competitie kun je vinden in de informatiebrief. De aanvoerders van teams die eerder mee gedaan hebben, hebben deze informatie ook per mail gehad.

Downloads