RITECO NOTARISKANTOOR WINTER TENNIS COMPETITIE

Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) organiseert vanaf oktober 2022 weer de alom bekende Wintertenniscompetitie voor senioren (dames en heren teams), dit jaar ook weer met dezelfde sponsor zoals de naam RITECO NOTARISKANTOOR Winter Tennis Competitie al aangeeft.

Tennisvereniging Zuid Berghuizen (TZB) organiseert al vele jaren de Riteco Notariskantoor Winter Tennis Competitie op haar tennisbanen aan de Schapendijk. Dit open dubbeltoernooi is in de afgelopen jaren gegroeid naar een toernooi met allure en staat hoog aangeschreven in Oldenzaal. Een tennistoernooi waarvoor je je zeker weer met een team moet inschrijven. Dit omdat deze competitie zoveel meer is dan tennis alleen! Wedstrijdtennis en gezelligheid gaan hand in hand. Veel spelers en speelsters doen al jaren met veel plezier mee aan deze tenniscompetitie. Ons tennispark is coronaproof en dat is dus geen reden om niet voor deze competitie in te schrijven.

Evenals vorig jaar kan inschrijving alleen per team van 4 personen (advies is om minimaal met 6 spelers in te schrijven) via het mailadres; wtc@tvzuidberghuizen.nl.  De uiterste inschrijfdatum is 1 oktober 2022. De deelnemers van de teams moeten ingeschreven zijn bij de KNLTB maar hoeven geen lid te zijn van dezelfde vereniging.

 

 

Downloads