Bloementoernooi 2022

Wilt u meer dan 1 wedstrijd spelen in een open KNLTB tennistoernooi? Wilt u spannende wedstrijden spelen? Wilt u tegen leuke en gelijkwaardige tegenstanders tennissen? Wilt u het toernooi (bijna) afsluiten met een gezellige feestavond? Wilt u genieten van heerlijke hapjes?

Doe dan mee aan het 34ste Bloementoernooi van Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB). U kunt inschrijven via www.toernooi.nl tot en met 6 juni. De inschrijving sluit om 20.00 uur.

Let op; Verhinderingen in het finale weekend worden niet geaccepteerd!

Voor de 34e keer begint zaterdag 11 juni op het park van TZB aan de Schapendijk 35 in Oldenzaal het bekende Bloementoernooi. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 18 en zondag 19 juni worden zo’n 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën. De deelnemers komen uit Oldenzaal en de directe omgeving. Het Bloementoernooi heeft in de loop der jaren een goede naam gekregen en is populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter.

“Ons toernooi wordt elk jaar weer gedragen door enthousiaste deelnemers, trouwe sponsoren, gezellige toeschouwers en de vrijwilligers”, vertelt Fred Lubbers toernooivoorzitter. De toernooivoorzitter zegt opnieuw te hopen op een drukbezocht, sportief en gezellig toernooi voor zowel deelnemers als toeschouwers. “Mensen zijn welkom een keer te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee en laten we er een mooie en sportieve week van maken!”

Vrijdagavond 17 juni wordt de Flower Party gehouden voor alle TZB-leden en de deelnemers aan het Bloementoernooi. Het thema is ‘Oranje Boven’en het aanpassen van de kleding is zeer gewenst. Tijdens deze avond is er een spetterde loterij met prachtige prijzen. Kosten van de loten zijn € 5,00. Deelnemers aan het Bloementoernooi kunnen een lot kopen voor € 2,50.

Downloads