Bloementoernooi 2024

Voor de 36e keer begint zaterdag 8 juni op ons tennispark het bekende Bloementoernooi. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 15 en zondag 16 juni worden ongeveer 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën. Het Bloementoernooi is al jarenlang populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter en het feit dat er in pouletjes gespeeld wordt.

Dus als je meer dan 1 wedstrijd wilt spelen in een open KNLTB tennistoernooi? Spannende wedstrijden wilt spelen? Tegen leuke en gelijkwaardige tegenstanders wilt tennissen? Wilt mee doen aan een gezellige activiteit op de zaterdagmiddag? En ook nog eens wilt genieten van heerlijke hapjes? Doe dan mee aan het 36ste Bloementoernooi.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl tot en met maandag 3 juni

 De inschrijving sluit om 20.00 uur.

 

Let op: Verhinderingen in het finale weekend worden niet geaccepteerd!

 

Het 2e open tennispong toernooi zaterdagmiddag 15 juni

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2023 wordt er op de zaterdagmiddag tijdens het Bloementoernooi voor de 2e keer het Open Tennispong toernooi van TZB gespeeld.

Tennispongis is de sportieve variant op het welbekende Bierpong. Bij Bierpong is het de bedoeling om een pinpong balletje in de bekertjes van je tegenstander te gooien.Bij Tennispong wordt dit met tennisballen en tonnen gedaan die op de tennisbaan staan. Er wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 spelers. Iedereen is welkom (mits 18+). Als je vrienden/vriendinnen hebt die heel graag mee willen doen met dit niet te missen evenement, nodig ze uit en ze kunnen meedoen. De inschrijkosten zijn € 10,- per team. Opgeven kan tijdens het Bloementoernooi bij de toernooicommissie.

Toeschouwers zijn zowel bij het tennistoernooi als het tennisponggtoernooi natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee, kom kijken en aanmoedigen en laten we er samen weer een mooie en sportieve week van maken!

Heb je vragen? 

Stuur dan een mail naar Bloementoernooi@tvzuidberghuizen.nl 

Downloads