Bloementoernooi 2023

Wil je meer dan 1 wedstrijd spelen in een open KNLTB tennistoernooi? Wil je spannende wedstrijden spelen? Wil je tegen leuke en gelijkwaardige tegenstanders tennissen? Wil je meedoen aan een gezellige activiteiten op de zaterdagmiddag? Wil je genieten van heerlijke hapjes?

Doe dan mee aan het 35ste Bloementoernooi. Je kunt inschrijven via www.toernooi.nl tot en met  maandag 5 juni. De inschrijving sluit om 20.00 uur.

Let op: Verhinderingen in het finale weekend worden niet geaccepteerd!

Voor de 35e keer begint zaterdag 10 juni op ons tennispark het bekende Bloementoernooi. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 17 en zondag 18 juni worden ongeveer 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën. Het Bloementoernooi is al jarenlang populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter.

“Ons toernooi is elk jaar weer een succes dankzij de enthousiaste deelnemers, trouwe sponsoren, gezellige toeschouwers en de vrijwilligers” volgens Gijs Jansen, onze nieuwe toernooivoorzitter. Gijs hoopt op een drukbezocht, sportief en gezellig toernooi voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Het eerste Open Tennispong toernooi van TZB

En op zaterdagmiddag is er voor de eerste keer vanaf 15.00 uur het Open TZB Tennispong toernooi. Dit toernooi komt in plaats van de feestavond die er altijd was. De belangstelling voor deze feestavond was de afgelopen jaren behoorlijk teruggelopen. Dus tijd om iets nieuws te introduceren. En dat is het Tennispongtoernooi geworden. Tennispong is de sportieve variant op het  welbekende  Bierpong. Bij Bierpong is het de bedoeling om een pinpong balletje in de bekertjes van je tegenstander te gooien, die zijn dan leeg moeten drinken. Bij Tennispong wordt dit met tennisballen en tonnen gedaan die op de tennisbaan staan. Er wordt gestreden om een aantal pitchers met bier. Er wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 spelers. Iedereen is welkom (mits 18+). Als je vrienden hebt die heel graag mee willen doen met dit niet te missen evenement, nodig ze uit en ze kunnen meedoen. De inschrijkosten zijn € 10,- per team

Toeschouwers zijn zowel bij het tennistoernooi als het tennisponggtoernooi natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee, kom kijken en aanmoedigen en laten we er samen een mooie en sportieve week van maken!

Downloads