Voor de tweede keer in het TZB bestaan en voor de eerste keer in het clubhuis was er op maandagavond 4 april de TZB Paasbingo. Met in de pauze de bekende loterij. We kunnen nu al melden dat de Paasbingo volgend jaar gewoon weer terugkomt op de activiteitenkalender. Want zo’n mooie activiteit en avond moet je koesteren en behouden. Maar we hoeven niet tot Pasen 2023 te wachten op een volgende bingoavond, want op maandagavond 12 december is er de Kerstbingo. Noteer die maar alvast in je agenda!

Gelukkig was de tweede editie live in het clubhuis en niet zoals de eerste digitaal (waar overigens niets mis mee was). Maar niets is leuker dan gezamenlijk met elkaar live weer de echte 'Bingo sferen' te proeven. Dus dikke pret op maandag 4 april. Spanning en sensatie: wie sleept de prijzen in de wacht?

Om half acht uur zat iedereen klaar achter de bingokaarten. Het was voor de leden die meer dan 1 kaart hadden een hele klus om de vakjes van de gevallen nummers op de bingokaarten dicht te schuiven. Maar er werd maar één valse bingo gemeld die uiteindelijk een echt mannending werd! Deze keer geen liedje zingen, maar (met dank aan Henk Olde Meule) een ferme kus voor Mathijs Drees die de valse bingo meldde. Overigens behoorde Mathijs wel tot één van de winnaars van deze avond.

 

Van de fanatieke bingofanaat tot het gezelligheidsdier; iedereen heeft volgens ons een prachtige avond gehad. De bingoprijzenpot zat boordevol leuke prijzen. Variërend van een chocolade paashaas, een lekker pakketje van de Lekkernij tot tegoedbonnen van slagerij Kosse.

 

De activiteitencommissie had er in ieder geval voor gezorgd dat niemand met lege handen naar huis ging. Degenen die de hele avond geen bingo hadden gehad, kregen een zakje met paaseitjes zodat aan het eind vande avond iedereen met een prijsje naar huis ging.

 

In de laatste bingoronde (een volle kaart in één Bingoronde) ging de hoofdprijs uiteindelijk naar Judith Waleczek die daarmee de Bingokoningin van de avond werd.

 

Groet,

De Activiteitencommissie

Downloads