Boescoolfit bij TZB

Sporten is leuk, spannend en gezond! Bovendien maak je bij een sportclub veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. BoesCoolFit helpt jou bij het kiezen van jouw favoriete sport en het vinden van de leukste sportclub! Op deze website vind je makkelijk alle informatie over de sportverenigingen in Oldenzaal en kun je je direct opgeven. Speciaal voor alle jeugd die graag met tennis of een andere sport aan de gang wil. Voor verdere inlichtingen kun je ook contact opnemen met onze tennistrainer Niek Schothuis die ook in de BoesCoolfit organisatie zit via tennisschool@niekschothuis.nl.

In de maanden maart en april kunnen er jaarlijks verschillende groepen enthousiaste kinderen mee gaan doen aan BoesCoolFit tennis bij TZB. Deze kinderen komen uit de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van de verschillende basisscholen in Oldenzaal.
Klik hier om je op te geven.

De groepen zijn naar leeftijd ingedeeld en zullen op de woensdagmiddagen tussen 15:00 tot 18:00 uur op de tennisbanen van het TZB sportpark te vinden zijn. Bij TZB zijn we ontzettend blij met de animo die de Oldenzaalse jeugd op deze manier laat zien en het enthousiasme waarmee het BoesCoolFit programma in gang wordt gezet. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Niek Schothuis via tennisschool@niekschothuis.nl.

BoesCoolFit bij Tennisvereniging Zuid-Berghuizen. Prachtig weer en heel veel enthousiaste kinderen die hun eerste tennistrainingen krijgen van Niek Schothuis.

Tennislessen bij TZB

Jeugd

Vanaf 1 april 2017 biedt TZB in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis een all-in prijs aan voor contributie en tennislessen voor de jeugd. Voor 38,10 euro* per maand krijgt uw kind 36 tennislessen op jaarbasis in groepen van 4 kinderen. Grotere groepen zijn soms mogelijk in overleg met Tennisschool Niek Schothuis. De maandprijs zal in dat geval lager worden. De groepsindeling, dag en tijdstip van de training worden door Tennisschool Niek Schothuis ingepland. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor alleen zomer- of wintertraining. In dat geval gaat het om 18 lessen op jaarbasis.

De betaling gaat via een automatische maandelijkse incasso, tot wederopzegging, met een opzegtermijn van 3 maand. Opzeggen van de tennislessen doe je door een mail te sturen naar de financiële administratie penningmeester@tvzuidberghuizen.nl Na drie maanden zal de automatische incasso stoppen. Bij de laatste incasso wordt het restant van de nog te betalen contributie mee geïnd.

Bij het maandbedrag van 38,10 euro* is inbegrepen:

  • contributie
  • 36 tennislessen per jaar (50 min.)  verzorgd door Tennisschool Niek Schothuis  
  • gedurende het hele jaar vrij gebruik van de tennisbanen  
  • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB Worldtour rood en oranje (6 - 10 jaar)
  • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB competitie groen (10 - 12 jaar)
  • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB competitie geel (12 - 17 jaar)
  • inschrijfmogelijkheid voor het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi en Oliebollentoernooi georganiseerd door een enthousiaste jeugdcommissie.

Voor aanmelding van de tennislessen dien je je ook aan te melden als lid van TZB.

Wij hopen op veel enthousiaste kinderen!

*  Genoemde bedragen zijn geldig van 1 april 2018 tot 1 april 2019.

Inschrijven tennisles