IBVREESWIJK WINTER TENNIS COMPETITIE

Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) organiseert vanaf oktober 2023 weer de alom bekende Wintertenniscompetitie voor senioren (dames en heren teams), dit jaar met een nieuwe sponsor zoals de naam IBVreeswijk Winter Tennis Competitie al aangeeft.

Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) organiseert al vele jaren de Oldenzaalse Winter Tennis Competitie op haar tennisbanen aan de Schapendijk. Deze open dubbelcompetitie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een competitie met allure.

Wij stellen in dit bericht ook graag de nieuwe sponsor van deze competitie aan jullie voor. De nieuwe sponsor is IBVreeswijk uit Weerselo, het constructiebureau uit de regio voor eerlijk en constructief bouwadvies. We veranderen daarom de naam bij deze in IBVreeswijk Winter Tennis Competitie.

Hoe gaat de IBVreeswijk winter tennis competitie ook alweer? Er wordt gespeeld in poules. Teams worden in principe ingedeeld in een poule die overeenkomt met hun speelsterkte. De poules bestaan uit circa vijf teams. Het is verstandig om te zorgen dat een team uit minimaal zes spe(e)l(st)ers bestaat. De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdag- en donderdagavond in de eerste serie van 19.00 tot 20.30 uur en in de tweede serie van 20.30 tot 22.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per opgegeven persoon.
De 1e wedstrijdavond is gepland op dinsdag 31 oktober 2023. De laatste wedstrijd voor de winterstop is op dinsdag 19 december. Vanaf 9 januari 2024 gaan we verder. In de voorjaarsvakantie (17 februari tot en met 25 februari 2024) worden er geen wedstrijden gepland (evt. inhaaldagen). De afsluitende feestavond met prijsuitreiking staat gepland op donderdag 28 maart 2024.

De indeling van de teams en het speelschema is klaar. Het was even puzzelen door de vele teams die ingeschreven hebben maar we kunnen van start op dinsdag 31 oktober. Er doen in totaal 42 teams mee, 23 dames teams en 19 heren team.

Het speelschema staat als PDF onderaan deze pagina onder downloads. Iedereen heel veel plezier en succes tijdens deze editie.

 

Bekijk hieronder de tussenstanden per 5 december:

Op 28 maart sluiten we af met een spetterend eindfeest!

Downloads