Baanbezetting

Er zijn regelmatig activiteiten op onze tennisbanen. Deze activiteiten worden via onze website, de KNLTB clubapp, Facebook pagina en posters op het publicatiebord in de hal van ons clubgebouw aangekondigd. Via de KNLTB clubapp worden hiervoor de banen gereserveerd.  Hieronder staat een overzicht van de activiteiten die er elk jaar zijn.

Ook zullen we de activiteiten die ten koste gaan van recreantenbanen afblokken in het digitaal afhangsysteem. Kijk op onderstaande link voor het meest actuele overzicht met gereserveerde banen:

https://beheer.knltb.club/Management/Springboard/Login

KNLTB Voorjaarscompetitie & Najaarscompetitie

De voorjaarscompetie is in de periode april tot en met juni. De najaarscompetitie in de periode september tot en met oktober. Tijdens de KNLTB competities kan het zijn, dat alle banen nodig zijn voor de competitie en dat er dan geen baan beschikbaar is voor vrij tennissen. 

TZB Winter Tennis Competitie

Deze is vanaf half oktober tot eind maart elke week op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur. Dan kan er niet vrij getennist worden. Rondom de kerstdagen en de jaarwisseling is er een korte winterstop. Dan kan er op de dinsdag- en donderdagavond wel getennist worden

Tennislessen TZB

De tennislessen zijn in de zomerperiode op:

Maandag van 14:30 tot 22:10 uur
Dinsdag van 19:00 tot 22:05 uur:
Woensdag van 17:30 tot 21:45 uur;
Vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en van 18:45 tot 20:25 uur.

In de winterperiode op:

Maandag van 14:30 tot 22:15 uur
Woensdag van 14:50 tot 22:00 uur;
Vrijdag van 9:00 tot 10:45 uur en van 19:00 tot 21:30 uur.

Bloementoernooi

Het Bloementoernooi wordt altijd in de maand juni gespeeld. Op doordeweekse dagen kan er dan vanaf 18.00 uur niet vrij getennist worden. In de weekenden kan er tussen 9:00 en 22.00 uur niet getennist worden.. .

Winter Tennis Competitie

Vanaf half oktober tot eind maart elke week op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 22:00.

Dagactiviteiten

Het hele jaar  worden bij TZB verschillende activiteiten voor junioren en senioren georganiseerd die een halve tot een hele dag duren. Hierdoor is vrij tennis beperkt mogelijk. In de KNLTB clubapp kun je zien op welke dagen welke banen gereserveerd zijn voor deze activiteiten en dus ook op welke banen wel getennist kan worden.

Baanonderhoud

Op de woensdagochtend is er door de onderhoudsploeg van TZB het wekelijks baanonderhoud. Er kan dan wel getennist worden, maar soms moet er even van baan gewisseld worden.