Baanbezetting

Er vinden regelmatig activiteiten op de banen van TZB plaats. Het is hierdoor niet altijd even duidelijk wanneer en hoeveel banen er nog vrij zijn voor recreatief tennis. Hieronder geven we een overzicht van de vaste activiteiten die zich over langere tijd herhalen en het aantal banen dat bezet zijn tijdens deze activiteiten. Tijdens de KNLTB competitie kan het voorkomen dat alle banen nodig zijn voor de competitie en dat er dan geen baan beschikbaar is voor recreanten. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Ook zullen we de activiteiten die ten koste gaan van recreantenbanen afblokken in het digitaal afhangsysteem. Kijk op onderstaande link voor het meest actuele overzicht met gereserveerde banen:

https://beheer.knltb.club/Management/Springboard/Login

KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

De KNLTB voorjaarscompetitie vindt plaats van 6 april tot en met 8 juni 2019.
Dinsdagcompetitie - Elke dinsdag zijn maximaal 2 teams thuis die recht hebben op 4 banen. Start van de competitie 10:00 uur.
Donderdagcompetitie - Elke donderdag zijn maximaal 3 teams thuis. Bij 3 teams hebben ze recht op 4 banen. Start van de competitie 10:00 uur.
Vrijdagavondcompetitie - Elke vrijdagavond zijn maximaal 3 teams thuis. Bij drie teams hebben ze recht op 4 banen. Start van de competitie is 19:00 uur.
Zaterdagcompetitie - Elke zaterdag zijn er maximaal 3 teams thuis. Bij drie teams hebben ze recht op 4 banen. Start van de competitie 13:00 uur.
Zondagcompetitie - Elke zondag zijn de banen vanaf 09.00 uur tot 21.00 uur bezet in verband met zowel de junioren- als de seniorencompetitie.

KNLTB Najaarscompetitie 2019

De KNLTB Najaarscompetitie is nog niet n gepland.

Tennislessen TZB

De tennislessen op onderstaande uren vinden op baan 4 plaats:

  • Maandag van 14:00 tot 22:00
  • Woensdag van 15:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 9:00 tot 10:00

Zowel de normale trainingen als de inhaaltrainingen worden via het afhangbord gereserveerd

Bekijk hieronder het overzicht met de weken dat er gelest wordt op het tennispark.

BoesCoolfit

Elke woensdagmiddag in maart tot en met april tussen 15:00 en 18:00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van maximaal 2 banen. De BoesCoolfit training wordt verzorgd door onze trainer van tennisschool Niek Schothuis.

Toernooien

De baanbezetting tijdens toernooien wordt via deze site en het digitale afhangbord aangegeven. In principe is tijdens het Bloementoernooi geen recreatief tennis mogelijk op doordeweekse dag vanaf 18:00 en in de weekeinden tussen 9:00 en 20:00. Het Bloementoernooi wordt dit jaar van 8 juni t/m 16 juni 2019 gehouden.

Winter Tennis Competitie

Vanaf half oktober tot eind maart elke week op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 22:00.

Pilot Sociaal Domein Gemeente Oldenzaal

In het kader van dit project zullen op de volgende dagen 2 banen zijn gereserveerd van 13:00 - 14:00 uur.

  • 23 februari
  • 9 maart
  • 16 maart
  • 23 maart
  • 30 maart
  • 6 april

Dagactiviteiten

Over het gehele jaar worden bij TZB verschillende activiteiten voor junioren en senioren georganiseerd die een halve tot een hele dag duren. Hierdoor kan recreatief tennis beperkt mogelijk zijn. De banen die voor de activiteit nodig zijn zullen worden geblokkeerd in het digitale afhangsysteem en verder worden deze activiteiten via onze website, Facebook pagina en posters op ons park aangekondigd. Houd er dus rekening mee dat wanneer een dagactiviteit gepland staat het zo kan zijn dat er op dat moment minder of geen banen beschikbaar zijn voor recreatief tennis.

Baanonderhoud

De onderhoudsploeg van TZB doet het wekelijks baanonderhoud op de woensdagochtend. Er kan dan wel getennist worden, echter bestaat de mogelijkheid dat er van baan gewisseld moet worden.

Downloads