Vrijwilligers

Binnen TZB zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Binnen TZB hebben we een vrijwilligerscoördinator, namelijk Anneke Scheurink. Zij vormt de spil tussen het bestuur en de vrijwilligers en houdt zich onder andere bezig met werving en behoud van vrijwilligers, attentiebeleid, vrijwilligersplanning en opleidingsmogelijkheden en is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

We zijn, zoals elke vereniging, voortdurend op zoek naar vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden in bijvoorbeeld de activiteitencommissie en de toernooicommissies. Wil je ons graag helpen: neem dan contact op door een mail te sturen naar vrijwilligerscoordinator@tvzuidberghuizen.nl. Samen kijken we waar je voorkeur naar uit gaat en welke mogelijkheden er zijn. Er is zeker passend vrijwilligerswerk te vinden.

Uiteraard zorgen wij goed voor onze vrijwilligers, door ze onder andere iedere twee jaar te bedanken met een speciale vrijwilligersfeestavond. Daarnaast hebben we aandacht voor de ontwikkeling van onze vrijwilligers en uiteraard voor een veilige werkomgeving.

We hebben bij TZB ook een beleidsplan voor vrijwilligers. Bij downloads onderaan deze pagina kun je het vrijwilligersbeleidsplan voor 2022 - 2027 als PDF downloaden en bekijken.

Downloads