Pannenkoekentoernooi

Elk jaar in het najaar organiseert de jeugdcommissie het gezellige Pannenkoekentoernooi voor de jeugd. Er worden leuke wedstrijden gespeeld op eigen niveau. Daarnaast mogen de heerlijke zelfgebakken pannenkoeken natuurlijk niet ontbreken!

Pannenkoekentoernooi 2021

Op zondag 14 november 2021 organiseren wij ons jaarlijkse Pannenkoekentoernooi.

Zowel leden als niet leden kunnen komen tennissen in de categorie rood, oranje en groen. De ochtend duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur, natuurlijk onder het genot van een drankje en niet te vergeten overheerlijke, zelfgemaakte pannenkoeken!!

Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen, zodat we er een sportieve ochtend van kunnen maken. Dus schrijf je in voor het Pannenkoekentoernooi!

Bij de aanmelding graag je leeftijd en indien je al tennist je speelcategorie vermelden, zodat wij iedereen zo goed mogelijk op niveau in kunnen delen. Je kan mee doen t/m groep 8 van de basisschool. Het toernooi wordt op onze eigen banen gehouden.

Aanmelden kan tot 10 november 2021 op onderstaand emailadres.

Wilt u bij de aanmelding aangeven of u bezwaar heeft  als er foto’s worden gepubliceerd op de website van TZB of Facebook. Mocht u niets aangeven dan gaan wij er vanuit dat u geen bezwaar heeft.

jeugd@tvzuidberghuizen.nl

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie TV Zuid-Berghuizen

Downloads

In verband met de privacy zijn 2 kinderen gemaskeerd