Stimulatie Jeugdtennis

Wat een mooi initiatief van drie tennisverenigingen. Niet alleen om de onderlinge band tussen deze verenigingen te versterken, maar in het bijzonder om de uitwisselingen met de jeugd te bevorderen.
De drie besturen van de tennisclubs gingen, uit monde van hun voorzitters, de heren René Snijders, Robert Harperink en Ferry Schlette akkoord met dit fantastische idee.

Jeugdleden t/m 17 jaar van TV Zuid-Berghuizen, TV Denekamp en TC Ootmarsum mogen samen met hun tennisvriendje/ tennisvriendinnetje dagelijks gebruik maken van elkaars tennisbanen tot 18:00 uur.
Het tennisvriendje/ tennisvriendinnetje moet dan wel lid zijn van één van deze drie tennisverenigingen en hun KNLTB-pasje bij zich hebben.
Dit idee is ontstaan uit een jeugdbrainstormsessie bij Tennisclub Ootmarsum.
Mochten andere tennisverenigingen zich willen aansluiten bij dit initiatief dan kunnen ze contact opnemen met TCO. Het emailadres is tco.secretariaat@gmail.com.

Deze afspraak gold ook al voor de drie Oldenzaalse tennisclubs Ready, Quick en TV Zuid-Berghuizen. Jeugdleden van deze drie clubs mogen dagelijks tot 18.00 uur met een geldig KNLTB-pasje op elkaars banen spelen.