Voorjaarscompetitie (KNLTB)

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de periode april tot en met juni. Er zijn verschillende soorten competities waar een team in uit kan komen, per seizoen wordt bepaald voor welke competitie teams zich kunnen inschrijven. Inschrijven kan via onderstaand formulier. De jeugdcompetitie valt onder de landelijke competitie op zondagochtend, maar dit betekent niet dat de jeugd het hele land door moet voor de competitie. De jeugdcompetitie valt alleen organisatorisch onder de landelijke competitie.

Er kan weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2024. In de documenten onderaan deze pagina onder downloads vinden jullie:

  • De competitiedata
  • Voorwaarden voor inschrijving
  • Het Inschrijfformulier
  • Het competitieaanbod

Willen jullie uiterlijk op 1 januari 2024 het volledig ingeschreven Excel document naar mij mailen via dianejonkman@outlook.com

Let op: ieder jaar hebben we meer teams in de competitie, dat betekent dat om het voor de VCL overzichtelijk te houden, worden (in tegenstelling tot andere jaren) nu alleen maar volledig ingeschreven Excel inschrijvingsformulieren in behandeling genomen die uiterlijk op 1 januari 2024 binnen zijn. Wanneer ik dit document heb ontvangen, stuur ik een bevestiging. 

Niet of onvolledig ingevulde formulieren, aanmelding in PDF of via de club-app  worden niet in behandeling genomen.

Mocht je vragen hebben over de competitie; neem dan vooral contact op. Dat kan via de mail, via de app of gewoon even bellen.

Heel veel succes met inschrijven en ik zie de inschrijvingen graag tegemoet!

 

Hartelijke groet,

VCL Diane Jonkman

06-42178990

Downloads