Tennisles Tarieven & Informatie

Jeugd

ALS JE LID WORDT VAN TZB DAN IS ER HET TENNIS ALLES-IN-1 PAKKET
Met het TENNIS ALLES-IN-1 PAKKET kun je voor een vaste prijs het hele jaar tennissen, competitie spelen en gratis meedoen aan alle clubactiviteiten die de Jeugdcommissie organiseert. Via het Tennis ALLES-IN-1 PAKKET is opgeven voor al deze activiteiten niet meer nodig. Dat wordt geregeld door de Jeugdcommissie. Op deze manier speel je meer wedstrijdjes en maak je sneller vriendjes, zodat je nog meer plezier in tennis krijgt. En niet onbelangrijk het steeds weer opnieuw opgeven voor de activiteiten is niet meer nodig. Een groot voordeel lijkt ons. Als je een keer niet kunt meedoen, dan moet je je natuurlijk wel even afmelden via jeugd@tvzuidberghuizen.nl

HET TENNIS ALLES-IN-1 VAN TZB BESTAAT UIT

  • contributie
  • 36 tennislessen per jaar (50 minuten) verzorgd door Tennisschool Niek Schothuis
  • gedurende het hele jaar vrij gebruik van de tennisbanen
  • meedoen aan de KNLTB Tenniskids competitie rood en oranje (6 - 10 jaar)
  • meedoen aan de KNLTB Tenniskids competitie groen (10 - 12 jaar)
  • meedoen aan de KNLTB Junioren competitie geel (12 - 17 jaar)
  • meedoen aan het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi, Oliebollentoernooi en Bleumkestoernooi georganiseerd door een enthousiaste jeugdcommissie.

WAT KOST HET TENNIS ALLES-IN-1 PAKKET?

TZB biedt het Alles-in-1 lidmaatschap aan tegen een sterk verlaagd bedrag??

ALS LID BIJ TZB BEN JE OOK AUTOMATISCH LID VAN DE KNLTB

Je krijgt dan een ledenpas die nodig om mee te doen aan de KNLTB competitie en open toernooien. Maar ook om de toegangspoort naar het tennispark te openen. Het hele jaar kun je vrij tennissen. Een baan reserveren via onze clubapp is natuurlijk wel even nodig.

OPGEVEN VOOR DE COMPETITIE IS NIET MEER NODIG

Ook hiervoor word je automatisch ingedeeld op leeftijd en niveau. Meer informatie over de competitie staat op onze website onder Jeugd . TZB verzorgt de benodigde materialen voor de competitie (ballen, lijnen netten etc.).

Jeugd kan ook kiezen voor het alleen )zomertraining (18 lessen) of wintertraining (18 lessen). Het zomerseizoen is van 1 april tot 1 oktober. Het winterseizoen van 1 oktober tot 1 april. Opzeggen kan uiterlijk voor 1 maart of uiterlijk voor 1 september. In maart en september worden de nieuwe lesgroepen en maandtarieven bepaald.Tijdens het seizoen kan er niet worden opgezegd, om tussendoor geen verschuivingen in de lesgroepen te krijgen. Opgeven voor training is niet nodig; als ALLES-IN-1 lid word je automatisch ingedeeld op leeftijd en niveau. De lessen duren 50 minuten.

Voor aanmelding van de tennislessen moet je ook lid zijn van TZB

Senioren

TZB heeft in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis een all-in prijs voor contributie en tennislessen voor de senioren. Voor een bedrag van € 47.65 per maand krijg je 36 tennislessen op jaarbasis in groepen van 4 personen. Grotere groepen zijn soms mogelijk in overleg met Tennisschool Niek Schothuis. De maandprijs wordt in dat geval lager. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor 18 lessen op jaarbasis (zomer- of winterseizoen). De groepsindeling, dag en tijdstip van de trainingen worden door Tennisschool Niek Schothuis ingepland. De betaling gaat via een automatische maandelijkse incasso, tot wederopzegging.

Senioren kunnen kiezen voor zomertraining (18 lessen), wintertraining (18 lessen) of het jaar rond (36 lessen). Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Opzeggen kan uiterlijk voor 1 maart of uiterlijk voor 1 september. In maart en september worden de nieuwe lesgroepen en maandtarieven vastgesteld. Tijdens het seizoen kan er niet worden opgezegd. Dit om tussendoor geen verschuivingen in de lesgroepen te krijgen.

* Bij het maandbedrag is inbegrepen:

  • contributie
  • 36 tennislessen per jaar (50 minuten) verzorgd door Tennisschool Niek Schothuis
  • gedurende het hele jaar vrij gebruik van de tennisbanen

Je kunt je  opgeven voor tennisles door het digitale formulier op de website in te vullen (www.tvzuidberghuizen.nl/tennisles/aanmelden).

Ben je nog geen lid van TZB, dan dien je dit aan te geven bij het invullen van dit digitale inschrijfformulier.

Door de grote animo voor de tennislessen is er bij een inschrijving voor een senior lidmaatschap in combinatie met tennisles geen garantie dat er direct gelest kan worden Lid worden van TZB kan op dit moment zonder meer, maar of een nieuw seniorlid direct of op een later tijdstip tennisles kan krijgen hangt dus voorlopig af van de beschibaarheid van een trainer en een lesbaan.