Tarieven & informatie

Jeugd

Sinds 1 april 2017 biedt TZB in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis een all-in prijs aan voor contributie en tennislessen voor de jeugd. Voor een bedrag vanaf 38,10 euro* per maand krijgt uw kind 36 tennislessen op jaarbasis in groepen van 4 kinderen. Grotere groepen zijn soms mogelijk in overleg met Tennisschool Niek Schothuis. De maandprijs zal in dat geval lager worden. De groepsindeling, dag en tijdstip van de training worden door Tennisschool Niek Schothuis ingepland. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor alleen zomer- of wintertraining. In dat geval gaat het om 18 lessen op jaarbasis. De betaling gaat via een automatische maandelijkse incasso, tot wederopzegging. 

Jeugd kan kiezen voor zomertraining (18 lessen), wintertraining (18 lessen) of het jaar rond (36 lessen). Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Opzeggen kan uiterlijk voor 1 maart of uiterlijk voor 1 september. 
In maart en september worden de nieuwe lesgroepen en maandtarieven bepaald.
Gedurende het seizoen kan er niet worden opgezegd, om tussendoor geen verschuivingen in de lesgroepen te krijgen.

Opzeggen van de tennislessen doe je door een mail te sturen naar de financiële administratie penningmeester@tvzuidberghuizen.nl. Na drie maanden zal de automatische incasso stoppen. Bij de laatste incasso wordt het restant van de nog te betalen contributie mee geïnd.

* Bij het maandbedrag is inbegrepen:

 • contributie
 • 36 tennislessen per jaar (50 min.)  verzorgd door Tennisschool Niek Schothuis
 • gedurende het hele jaar vrij gebruik van de tennisbanen
 • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB Worldtour rood en oranje (6 - 10 jaar)
 • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB competitie groen (10 - 12 jaar)
 • inschrijfmogelijkheid voor de KNLTB competitie geel (12 - 17 jaar)
 • inschrijfmogelijkheid voor het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi en Oliebollentoernooi georganiseerd door een enthousiaste jeugdcommissie.

Voor aanmelding van de tennislessen dien je je ook aan te melden als lid van TZB.

Wij hopen op veel enthousiaste kinderen!

Senioren

Sinds 1 januari 2018 bieden wij in samenwerking met Tennisschool Niek Schothuis een all-in prijs aan voor contributie en tennislessen voor de senioren. Voor een bedrag vanaf 44,92 euro per maand krijgt u 36 tennislessen op jaarbasis in groepen van 4 personen. Grotere groepen zijn soms mogelijk in overleg met Tennisschool Niek Schothuis. De maandprijs zal in dat geval wat lager worden. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor 18 lessen op jaarbasis (zomer- of winterseizoen). De groepsindeling, dag en tijdstip van de trainingen worden door Tennisschool Niek Schothuis ingepland. De betaling gaat via een automatische maandelijkse incasso, tot wederopzegging.

Senioren kan kiezen voor zomertraining (18 lessen), wintertraining (18 lessen) of het jaar rond (36 lessen). Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Opzeggen kan uiterlijk voor 1 maart of uiterlijk voor 1 september. 
In maart en september worden de nieuwe lesgroepen en maandtarieven bepaald.
Gedurende het seizoen kan er niet worden opgezegd, om tussendoor geen verschuivingen in de lesgroepen te krijgen.

* Bij het maandbedrag is inbegrepen:

 • contributie
 • 36 of 18 tennislessen per jaar (50 min.)  verzorgd door Tennisschool Niek Schothuis
 • gedurende het hele jaar vrij gebruik van de tennisbanen
 • leuke extra activiteiten georganiseerd door de tennisstimuleringscommissie

Als u zich wilt opgeven voor tennisles, dan kan dit door het digitale formulier op de website in te vullen via www.tvzuidberghuizen.nl/tennisles/aanmelden. Bent u nog geen lid van TZB, dan dient u dit aan te geven bij het invullen van dit digitale inschrijfformulier.

In verband met de grote animo voor de tennislessen is er sinds voorjaar 2019 bij een inschrijving voor een senior lidmaatschap in combinatie met tennisles een voorbehoud op de beschikbaarheid van een trainer en de beschikbaarheid van een lesbaan. Lid worden bij TZB kan op dit moment zonder meer maar of een nieuw seniorlid direct of op een later tijdstip in een tennislesgroep geplaatst kan worden hangt dus voorlopig af van de beschibaarheid van een trainer en een lesbaan.