Het Bleumkestoernooi vindt plaats van 10 tot en met vrijdag 14 juni voor de jeugdleden van TZB. Het is een dubbeltoernooi. Dus schrijf je in met je tennisvriendje/vriendinnetje of gewoon met iemand die je kent. Heb je niemand die tennis leuk vindt: geen probleem: dan koppelen wij je aan iemand!

Het toernooi vindt iedere middag plaats van 15.00 – 17.30 uur. We proberen de wedstrijden voor de kinderen van het basisonderwijs te laten starten om 15 uur en voor de kinderen van het voortgezet onderwijs om 16 uur.

De deelname is geheel gratis. Voorwaarde voor het mee doen is wel dat je maximaal 1 verhindering dag mag opgeven en de vrijdag wel moet kunnen spelen.
Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen, zodat we er een mooi toernooi van kunnen maken. Dus schrijf je in voor het Bleumkestoernooi!
Vul het opgaveformulier (onder downloads onder aan deze pagina) in en mail deze voor 19 mei 2019 naar: jeugd@tvzuidberghuizen.nl

Wilt u bij de aanmelding aangeven of u bezwaar heeft als er foto’s worden gepubliceerd op de website van TZB of facebook. Mocht u niets aangeven dan gaan wij er vanuit dat u geen bezwaar heeft.

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie Tennisvereniging Zuid-Berghuizen

Downloads