Aanmelden Tennistraining Winterperiode

op vrijdag 04 oktober 2019
Iedereen die zich nog niet heeft opgegeven voor tennislessen in de winterperiode kan dit alsnog doen.

Op onderstaande dagen en tijdstippen worden er trainingen gegeven bij TZB: 

  • Maandag gehele dag en avond
  • Woensdagochtend en namiddag vanaf 17.00 uur
  • Donderdagochtend
  • Vrijdagavond
  • Zaterdagochtend

Graag de opgave voor de tennistrainingen via het opgaveformulier https://www.tvzuidberghuizen.nl/tennisles/aanmelden. Of via de mail naar Tennisschool@Niekschothuis.nl,  onder vermelding van naam, geboortedatum, mailadres, aantal jaren ervaring, voorkeur groep en groepsgrootte en voorkeur overdag/avond.

Graag je opgave uiterlijk 15 oktober, in verband met het maken van de planning en om af te kunnen stemmen met TZB inzake de benodigde baancapaciteit.
Ik doe mijn uiterste best om je op je voorkeursdag in te plannen, echter niet alle banen zijn dagelijks  beschikbaar (onder andere door de wintercompetitie) en bovendien hebben we te maken met een groot aantal leerlingen.

Daarnaast heeft tennisleraar Evelien Wennink aangegeven vanaf deze winter te willen minderen. Ze geeft alleen nog training aan de jeugd op de maandagmiddag.
Momenteel ben ik druk doende om een nieuwe tennisleraar te vinden, maar deze zijn helaas schaars. Uiteraard blijf ik zoeken en hoop ik op korte termijn hier jullie verder over te kunnen informeren. 

 

We starten met de wintertrainingen vanaf 28 oktober aanstaande.