Activiteiten in het Vierde Kwartaal

op zondag 13 september 2020
De coronacrisis heeft onze actieve tennisclub flink geraakt. Sinds corona om de hoek kwam kijken (medio maart) zijn onze mooie activiteiten allemaal afgelast.

Zo is de Riteco wintertenniscompetitie voortijdig beëindigd, zijn de seizoensopening, het 50+ Toernooi, het Bloementoernooi, de KNLTB voorjaarscompetitie en alle jeugdactiviteiten waaronder het Bleumkestoernooi, niet doorgegaan. Jammer, maar het kon niet anders.Gezondheid gaat voor alles.
 
Maar we gaan in het vierde kwartaal weer activiteiten organiseren
Dit mag weer van de overheid. Dus worden de volgende activiteiten weer georganiseerd:

  • RITECO Notariskantoor Wintertenniscompetitie;
  • Het 50+ Toernooi;
  • Het Sponsortoernooi;
  • KNLTB Najaarscompetitie voor senioren;
  • KNLTB Jeugdcompetitie (Tenniskids ROOD, ORANJE en GROEN) en andere activiteiten voor de jeugd.

Op onze website www.tvzuidberghuizen.nl komt hierover (voor wie en wanneer) binnenkort meer informatie. Kijk dus geregeld op onze website, zodat je op de hoogte blijft.
 
Maar de Kerstbingo begin december gaat helaas niet door
Wij vinden het niet verantwoord om de Kerstbingo door te laten gaan. De laatste jaren is ons clubgebouw tijdens de Kerstbingo bommetje vol geweest. De 1,5 meter afstand is dan absoluut niet te handhaven. Dus helaas pindakaas.
Maar ons plan is wel - als Corona het toelaat - ergens midden volgend jaar een zomerbingo te organiseren.
We gaan ervan uit dat jullie het eens zijn met deze beslissing.
 
We adviseren jullie om zoveel als mogelijk mee te doen aan de te organiseren activiteiten
Wedstrijden spelen maakt tennis leuker en zorgt ervoor dat onze leden onderling binding houden. Da’s belangrijk voor onze club en voor jullie. Vooral omdat we bekend staan om onze gezelligheid en verbondenheid. Dus doe zo veel als mogelijk mee met de activiteiten die in het vierde kwartaal worden georganiseerd.
 
We hopen jullie weer veel te zien op ons tennispark
En niet alleen op de tennisbanen maar ook op het terras en in ons clubgebouw. Want zeg nou zelf, na een tenniswedstrijd, is het daar, onder het genot van een hapje en een drankje, goed uit te houden. En ook als toeschouwer ben je van harte welkom.