Bardiensten & Inschrijving

op vrijdag 04 juni 2021
Vanaf 5 juni zijn er weer versoepelingen. Dit betekent dat ons clubgebouw vanaf 7 juni opengaat en eindelijk weer een drankje kan worden gehaald. Dat betekent tevens dat weer kan worden ingeschreven voor de bardienst.

Beste TZB leden,

Vanaf 5 juni zijn er weer versoepelingen. Dit betekent dat ons clubgebouw vanaf 7 juni opengaat en eindelijk weer een drankje kan worden gehaald. Dat betekent tevens dat weer kan worden ingeschreven voor de bardienst. Als bestuur zijnde kiezen we er op dit moment voor om de bardienst nog niet verplicht te stellen. Op het moment dat de corona-maatregelen volledig worden opgeheven, zal bardienst weer verplicht worden. Uiteraard krijg je wel je punten toegekend op het moment dat je inschrijft en bardienst draait. Indien geen bardienst aanwezig is, zal het clubgebouw gesloten blijven. Daarnaast vragen we ook jullie aandacht voor onderstaande:  

  • Vanaf 7 juni is het clubgebouw weer open vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur
  • Het laatste drankje dient uiterlijk om 21.45 uur te worden geschonken
  • Het bestuur heeft besloten om ook in de zomervakantie en herfstvakantie van maandag tot en met donderdag het clubgebouw te openen, mits bardienst aanwezig is
  • Inschrijven voor de bardienst is vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur. Echter we conformeren ons aan de op dat moment geldende maatregelen. Dat betekent dat nu het clubgebouw om 22.00 uur gesloten dient te zijn, maar afhankelijk van de versoepelingen betekent dit wellicht dat je op een later moment wel bardienst draait tot 23.00 uur

Er kan dan vanaf nu weer ingeschreven worden voor bardienst voor de periode april tot en met het einde van het jaar 2021. Afspraak is dat TZB leden 3x punten per kalenderjaar halen. Voor bijzondere diensten zoals doordeweekse avonden en de finaledag van Bloementoernooi en de feestavond WTC krijg je 2 punten per keer. Uiteraard mag je ook vaker inschrijven voor een bardienst. In verband met de coronamaatregelen zal in 2021 geen Bloementoernooi plaatsvinden.

 

Instructie voor inschrijving bardienst:
Inschrijven kan eenvoudig via de club-app of via de link in deze mail.
Zie voor nadere uitleg: https://www.tvzuidberghuizen.nl/vereniging/bardiensten

Noteer de datum van je bardienst in je agenda. Je krijgt t.z.t. nog een herinnering voor de avond waarvoor je hebt ingeschreven. Je kunt te allen tijde in je club-app het rooster bekijken.

Verhinderd?
Mocht je toch een verhindering hebben, zorg dan zelf voor een vervanger en geef het door aan de bardienstcommissie via de mail: bardienst@tvzuidberghuizen.nl. Wij wijzigen het in het systeem. Dit kun je niet zelf aanpassen.  Geef je wijzigingen door, omdat het anders lijkt dat je niet aan je bardienstverplichting voldoet. Er worden immers punten aan je ingeschreven dienst toegekend. Telefoonnummers van leden zijn te vinden in de club-app of in de map die achter de bar ligt.

Reageer je niet?
Indien je niet reageert, zal de bardienstcommissie jou (na het opheffen van de coronamaatregelen) inplannen met een ander TZB lid. De kans bestaat dan dat je gepland wordt op een dag die je liever niet wilt. Dus zorg ervoor dat je jezelf inschrijft.

Tot slot:
(Nieuwe) leden die behoefte hebben aan een bardienstinstructie of vragen hebben, kunnen een mail sturen naar  bardienst@tvzuidberghuizen.nl.
Belangrijke informatie m.b.t. je bardienst ontvang je 1 week van tevoren in je herinneringsmail.

Succes met inschrijven en tot op de baan!

Hartelijke groet,
De bardienstcommissie