Bardienstplanning & ClubApp vernieuwd

op zaterdag 20 juli 2019
Nieuwe informatie rondom het inplannen van bardiensten in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2019.

Nieuwe ClubApp

In september 2018 is door de KNLTB een nieuwe clubapp geïntroduceerd. In april 2019 is een nieuwe versie doorgevoerd, waarbij de oude app verwijderd dient te worden. We merken dat nog niet alle leden hiervan op de hoogte zijn van deze wijziging.  In deze handige app worden nieuwsberichten gecommuniceerd, vind je informatie over de baanbezetting, toernooien, competities, speelsterktes, gegevens van leden en kun je inschrijven voor bardienst.

 

Bardienst

De nieuwe versie van deze app heeft ook consequenties voor de Bardienstcommissie. We zijn genoodzaakt om een andere werkwijze te hanteren.

Vanaf heden loopt de planning van de bardienst per kalenderjaar dus van 1 januari t/m 31 december en niet meer per tennisseizoen. Leden kunnen in november/december inschrijven voor het nieuwe kalenderjaar. De Bardienstcommissie zal ter zijner tijd een mail met verzoek tot inschrijving sturen. We snappen dat het niet voor iedereen te overzien is om voor een heel jaar in te schrijven. Daarom zal de commissie in de inschrijving in twee gedeeltes gaan uitvoeren (1 januari tot 30 juni en 1 juli tot 31 december). Rond de zomer volgt dan een nieuwe mail om voor de 2e helft van het jaar in te schrijven voor de bardienst (voor degene die nog niet heeft voldaan aan de bardienstplicht). 

 

Om nu de periode 1 oktober-31 december 2019 nog te vullen willen we jullie verzoeken je in te schrijven op een van de opengestelde data.

In november/december volgt dan de mail voor de inschrijving van 2020.

 

Wanneer je uiteindelijk niet zelf inschrijft, zal de Bardienstcommissie je dus indelen. Wanneer je verhinderd bent, dien je zelf voor vervanging te zorgen.

Seniorleden (18-65 jaar) die geen structureel vrijwilligerswerk verrichten zijn verplicht om  2 tot 3 keer bardienst per kalenderjaar te draaien.

 

Voor vragen kun je mailen naar bardienst@tvzuidberghuizen.nl.

We verwachten een bijdrage van iedereen. Vele handen maken immers licht werk!

 

Met vriendelijke groet,

De Bardienstcommissie