Berghuizen Blond Bier

op donderdag 02 juni 2022
Het Berghuizen Blond Bier van FC Berghuizen is nu ook bij TZB verkrijgbaar.

FC Berghuizen heeft ter gelegenheid van hun 75 jarige bestaan een eigen blond biertje gebrouwen. Met daaraan een winactie gekoppeld! En dat biertje is ook te koop bij TZB. De prijs is € 2.60 per flesje.

Vijf biertjes van de oplage van 6000 stuks zijn voorzien van een unieke QR-code.Door het scannen van de QR-code kom je te weten of jij de prijswinnaar bent van 1 van de 5 unieke prijzen! De 5 prijzen zijn: 

HOOFDPRIJS:
BIERSPA BIJ DE OTHMAR BROUWERIJ VOOR 4 PERSONEN.

PRIJS 2:
GOLFCLINIC BIJ HET RIJK VAN SYBROOK VOOR 5 PERSONEN.

PRIJS 3:
FC TWENTE SHIRT EN 2 KAARTJES VOOR EEN THUISWEDSTRIJD.

PRIJS 4:
BARBECUE WORKSHOP VAN DE BARBEKEALS VOOR 5 PERSONEN.

PRIJS 5:
EEN BROUWERIJTOUR DOOR DE OTHMARBROUWERIJ VOOR 5 PERSONEN

 

Uitleg van de prijzen:

Hoofdprijs: Bierspa bij de Othmar Brouwerij voor 4 personen
De Othmar Bierspa is dé plek om lekker rustig bij te komen, maar vooral om lekker te genieten van de combinatie van wellness en speciaalbier. In de ruimte is een massagestoel, dompelbad, bierbarrel sauna en een houten bierbad te vinden. In het bierbad worden de ingrediënten van bier gemixt en kan er genoten worden van een lekker biertje van de tap. Dit zorgt voor de ultieme bierbeleving, voor de echte liefhebber. 

Prijs 2: Golfclinic bij het Rijk van Sybrook voor 5 personen
Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is. De golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied net ten zuiden van Oldenzaal. Een typisch Twents coulisselandschap dat omsloten wordt door prachtige bospercelen. Met de golfclinic voor 5 personen worden de fijne kneepjes van het vak uitgelegd.

Prijs 3: FC Twente shirt en 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd.
In dit FC Twente shirt van het seizoen 21-22 heeft FC Twente maar liefst de 4de plek kunnen bemachtigen. Hiermee werd voor het eerst in 8 jaar weer bereikt dat de voetbalclub Europa in gaat. Naast het FC Twente shirt stelt United Transport Centre twee wedstrijdkaarten ter beschikking voor het seizoen 2022-2023. 

Prijs 4: Barbecue workshop van de Barbekeals voor 5 personen. 
Bij de barbecue speciaalzaak Barbekeals houden ze van buiten koken! Het maakt niet uit welk seizoen het is, regen of sneeuw, warm of koud. Buiten koken is het leukste wat er is. Het hele jaar door genieten van heerlijke en smaakvolle gerechten die in de buitenlucht zijn bereid. Tijdens de workshop leer je de basis kneepjes van het barbecueën en uiteraard wordt er tijdens het bereiden van het vlees ook geproefd! 

Prijs 5: Proostprijs, een brouwerijtour door de Othmarbrouwerij voor 5 personen.
De Ootmarsumse bierbrouwerij Othmar heeft Berghuizen Blond gebrouwen! Onder leiding van één van de brouwkenners word je in de brouwerijtour meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. Ervaar wat Othmar Bier zo speciaal maakt door kennis te maken met haar geschiedenis, grondstoffen en traditionele brouwmethode in een uiterste moderne brouwerij. Na afloop van de tour krijgt iedereen een proefpakket mee voor thuis.