Elk Kind is een Winnaar

op zondag 15 oktober 2023
Graag vragen wij om jullie aandacht voor het goede!

Wij - Ellemijn, Jolie en Niek - zijn gek van sport en tennis in het bijzonder en dol op kinderen met al hun mooie eigenaardigheden. Wij vinden het oneerlijk hoe de wereld soms in elkaar zit juist voor de kinderen die sport en bewegen het hardste nodig hebben. Ook in Oldenzaal zijn de situaties in gezinnen soms schrijnend en hebben kinderen niet dezelfde mogelijkheid op sport en gezelligheid  zoals wij dat gekend hebben en nog steeds hebben.

Daarom hebben wij enthousiast onze mouwen opgestroopt en organiseren we een leuke tennismiddag bij Tennisvereniging Zuid-Berghuizen op vrijdag 24 november van 15.00 tot 17.00 uur. Dit onder de werktitel: ELK KIND IS EEN WINNAAR!

Alle kinderen van de Oldenzaalse basisscholen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 zijn van harte welkom. Rackets zijn er in voldoende mate aanwezig en we zorgen naast sfeer en bewegen voor een goed gevulde maag en genoeg te drinken.

Graag even een mailtje naar Tennisschool@niekschothuis.nl en wellicht kunnen jullie de kinderen in jullie klas aansporen om mee te doen.

Sportieve groet,

Ellemijn, Jolie en Niek

Evenement details

vrijdag 24 november 2023