IBVreeswijk Winter Tennis Competitie

op maandag 08 april 2024

De IBVreeswijk wintercompetitie telde dit jaar een recordaantal deelnemende teams; maar liefst 42 teams deden mee met in totaal 259 spelers. De 4 banen waren dan ook op alle speelavonden van oktober 2023 tot en met maart 2024 volgepland en het was een gezellige drukte op ons park. Helaas hebben we ook een recordaantal wedstrijden moeten afgelasten in verband met de regen, maar wij kijken als organisatie zeker terug op een geslaagde competitie.

We hebben de wintercompetitie op donderdag 28 maart afgesloten met een mooie, drukbezochte feestavond. De winnaars hebben die avond hun prijs in ontvangst genomen, maar we willen ze ook graag hier nog even in het zonnetje zetten.

Winnaars heren

Winnaars dames

A1 – Wout Jansen

E5 – Milou Derksen-Spaanstra

B2 – Frank Weusthof

F1 – Daniëlle Nieuwenhuis

C5 – Sven Olde Keizer

G6 – Dorien Beuvink

D2 – Frans Bossink

H1 – Loes Gelhever

 

Klein aandachtspunt namens de organisatie is helaas wel de bardienst. De IBVreeswijk wintercompetitie is een perfecte manier om ons mooie park aan teams van andere verenigingen te laten zien en het is daarom belangrijk dat alles goed geregeld is. De bardienst is ons visitekaartje op die avonden. Wij willen dan ook alle leden van TZB die ook aan de wintercompetitie meedoen, vragen om zich volgend jaar op een dinsdag- of donderdagavond voor de bardienst in te schrijven. Jullie weten hoe de wintercompetitie werkt en hoe fijn het is dat er na het tennissen lekkere hapjes op tafel worden gezet.

In het najaar krijgen alle aanvoerders weer een mail over de editie 2024-2025. Tot dan!

Namens de WTC-organisatie,

Ben, Huub, Miranda en Ilja