Inschrijving bardienst tijdens WTC avonden

op zaterdag 22 juni 2024
Onlangs heeft de bardienstcommissie een mail verstuurd met het verzoek tot inschrijving bardienst.

Wij, als WTC commissie, willen graag aandacht vragen voor de bardienst tijdens de IBVreeswijk wintertenniscompetitie. Deze start na de herfstvakantie en duurt tot eind maart op dinsdag- en donderdagavond. Het is een perfecte manier om ons mooie park aan teams van andere verenigingen te laten zien en het is daarom belangrijk dat de bardienst aanwezig is en een hapje en drankje verzorgt.

Daarom willen wij de leden die ook aan de WTC meedoen, vragen om zich op een dinsdag- of donderdagavond voor de bardienst in te schrijven. Uiteraard mogen ook reguliere leden en leden die niet bardienstplichtig zijn inschrijven voor deze gezellige avonden.

Lukt het niet met inschrijven mail dan naar bardienst@tvzuidberghuizen.nl. Zij helpen je graag. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Ik weet niet wanneer de eerstvolgende nieuwsbrief geplaatst wordt maar anders kan het hier ook vermeld worden. Bovendien vermelden dat 65+ die af en toe een bardienst willen draaien dit aan kunnen geven via bardienst@tvzuidberghuizen.nl.