Inschrijving Bloementoernooi 2022

op zondag 24 april 2022
In de week van 11 tot en met 19 juni worden er bij TZB een aantal toernooien georganiseerd voor tennissers van alle leeftijden.

HET BLOEMENTOERNOOI 2022

Wilt u meer dan 1 wedstrijd spelen in een open KNLTB tennistoernooi? Wilt u spannende wedstrijden spelen? Wilt u tegen leuke en gelijkwaardige tegenstanders tennissen? Wilt u het toernooi (bijna) afsluiten met een gezellige feestavond? Wilt u genieten van heerlijke hapjes?

Doe dan mee aan het 34ste Bloementoernooi van Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB). U kunt inschrijven via www.toernooi.nl tot en met 6 juni. De inschrijving sluit om 20.00 uur.

Let op; Verhinderingen in het finale weekend worden niet geaccepteerd!

Voor de 34e keer begint zaterdag 11 juni op het park van TZB aan de Schapendijk 35 in Oldenzaal het bekende Bloementoernooi. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 18 en zondag 19 juni worden zo’n 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën. De deelnemers komen uit Oldenzaal en de directe omgeving. Het Bloementoernooi heeft in de loop der jaren een goede naam gekregen en is populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter.

“Ons toernooi wordt elk jaar weer gedragen door enthousiaste deelnemers, trouwe sponsoren, gezellige toeschouwers en de vrijwilligers”, vertelt Fred Lubbers toernooivoorzitter. De toernooivoorzitter zegt opnieuw te hopen op een drukbezocht, sportief en gezellig toernooi voor zowel deelnemers als toeschouwers. “Mensen zijn welkom een keer te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee en laten we er een mooie en sportieve week van maken!”

Vrijdagavond 17 juni wordt de Flower Party gehouden voor alle TZB-leden en de deelnemers aan het Bloementoernooi. Het thema is ‘Oranje Boven’en het aanpassen van de kleding is zeer gewenst. Tijdens deze avond is er een spetterde loterij met prachtige prijzen. Kosten van de loten zijn € 5,00. Deelnemers aan het Bloementoernooi kunnen een lot kopen voor € 2,50.

HET BLEUMKESTOERNOOI

Ook wordt dit jaar tijdens het Bloementoernooi op vrijdag 17 juni  het Bleumkestoernooi gehouden. Dit toernooi is voor alle jeugdleden van TZB en hun vriendjes en vriendinnetjes. Lid of geen lid van TZB? Maakt niet uit.

Kinderen van het basisonderwijs tennissen van 15.00 tot 17.30 uur. Kinderen van het voortgezet onderwijs van 16.00 tot 17.30 uur. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar jeugd@tvzuidberghuizen.nl. Doe dit wel voor 1 juni 2022.

HET 50+ TOERNOOI

Op woensdagochtend 15 juni is er voor de 50 plus leden  van TZB en introducés het 50 plus toernooi. Het is een leuke gelegenheid om met elkaar een balletje te slaan en oude herinneringen op te halen. De gezelligheid van een wedstrijd is belangrijker dan de uitslag. Tijdens deze ochtend worden enkele dubbelwedstrijden gespeeld van 30 minuten. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. En de gezelligheid is dan wel belangrijk, maar uiteindelijk is er altijd een winnaar die een passend prijsje krijgt. Maar wat veel belangrijker is dan het prijsje is de ”eeuwige” roem en een hand van de organisatie.

De inloop is vanaf 9.00 uur met koffie en wat lekkers en de wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Meedoen kost € 5,00 pp. Inschrijven kan via activiteiten@tvzuidberghuizen.nl

Evenement details

zaterdag 11 juni tot zondag 19 juni 2022