Inschrijving IBVreeswijk Winter Tennis Competitie 2023 - 2024

op dinsdag 12 september 2023
De inschrijving voor de IBVreeswijk Winter Tennis Competitie is geopend

Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) organiseert al vele jaren de Oldenzaalse Winter Tennis Competitie op haar tennisbanen aan de Schapendijk. Deze open dubbelcompetitie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een competitie met allure en de inschrijving is per vandaag weer geopend!

Schrijf je snel in, want deze competitie is zoveel meer dan tennis alleen! Wedstrijdtennis en gezelligheid gaan ook tijdens de koude maanden van het jaar hand in hand. Veel spelers en speelsters doen al jaren met veel plezier mee.

Wij stellen in dit bericht ook graag de nieuwe sponsor van deze competitie aan jullie voor. De nieuwe sponsor is IBVreeswijk uit Weerselo, het constructiebureau uit de regio voor eerlijk en constructief bouwadvies. We veranderen daarom de naam bij deze in IBVreeswijk Winter Tennis Competitie.

Evenals vorig jaar is het mogelijk om je per team van minimaal 4 personen in te schrijven. Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar wtc@tvzuidberghuizen.nl. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 6 oktober 2023. De deelnemers van de teams moeten ingeschreven zijn bij de KNLTB maar hoeven geen lid van dezelfde vereniging te zijn.

Hoe gaat de IBVreeswijk winter tennis competitie ook alweer? Er wordt gespeeld in poules. Teams worden in principe ingedeeld in een poule die overeenkomt met hun speelsterkte. De poules bestaan uit circa vijf teams. Het is verstandig om te zorgen dat een team uit minimaal zes spe(e)l(st)ers bestaat. De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdag- en donderdagavond in de eerste serie van 19.00 tot 20.30 uur en in de tweede serie van 20.30 tot 22.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per opgegeven persoon. De 1e wedstrijdavond is gepland op dinsdag 31 oktober 2023. De laatste wedstrijd voor de winterstop is op dinsdag 19 december. Vanaf 9 januari 2024 gaan we verder. In de voorjaarsvakantie (17 februari tot en met 25 februari 2024) worden er geen wedstrijden gepland (evt. inhaaldagen). De afsluitende feestavond met prijsuitreiking staat gepland op donderdag 28 maart 2024.

Wil je meer weten over deze competitie raadpleeg dan de website van onze vereniging via www.tvzuidberghuizen.nl en kijk dan onder Competitie – Inschrijving IBVreeswijk Winter Tennis Competitie.