Paasbingo weer daverend succes

op zaterdag 06 april 2024
De paasbingo, georganiseerd door onze activiteitencommissie, was weer een daverend succes.

Op de bar en tafels lagen paaseitjes, paaskoekjes en nootjes. En in de pauze waren er overheerlijke hapjes van de Lekkernij. Maar dat was allemaal bijzaak. Het ging natuurlijk om het bingoën.  Naast tennissen waarschijnlijk de meest beoefende activiteit bij TZB.

En is dat erg? Nee, helemaal niet is het antwoord. Want zowel de Paasbingo als de Kerstbingo zijn bijzondere leuke en gezellige avonden, waar jong en oud zich opperbest vermaken.

Omstreeks 18.45 uur (de bingo begon om 19.30 uur) kwamen de eerste bingo liefhebbers ons clubgebouw al binnen lopen. Uiteindelijk deden 49 TZB-ers mee aan deze Paasbingo. En ja, als je dan ons volle clubgebouw inkijkt, dan merk en zie je pas hoe mooi onze clubgebouw is, super.

Van meet af aan was er een gezellige sfeer, maar helaas moest het weer zonder een microfoon. Die deed het niet. Maar door de heldere en krachtige stem van Diane waren de bingogetallen overal in het clubgebouw goed te horen.

Er werden 8 bingoronden gespeeld en 3 keer een staande bingo
De prijzentafel lag vol met prachtige prijzen. Zoals super grote chocolade paaseieren, paasstollen, een Zweedse fakkel, tegoedbonnen van slagerij Kosse en de Lekkernij, een prachtige bingopet en bingomok en een chocolade tennisracket met daarop het TZB logo. In totaal 50 prijzen.

De bingohoofdprijs was een waardebon van € 50,- van slagerij Kosse. De gelukkige prijswinnares was  Anette Rosens. En in de loterij was de hoofdprijs een waardebon van € 25.- van Intersport. Die werd gewonnen door Agnes Kruthoff.

Er was deze keer maar 1 valse bingo
Die was bij Mieke al bekend voordat haar bingokaart werd gecontroleerd. En wat een valse bingo betekent weten we allemaal. Een liedje zingen. En eerlijk is eerlijk Mieke kreeg met haar lied alle aanwezigen mee. Maar helaas. Mieke’s Engelbewaarder zorgde er niet voor dat Mieke in de loop van de avond nog een goede bingo had. Helaas.

Niets gewonnen en toch een “prijsje”
Dat kan allemaal bij TZB. Uiteraard had de activiteitencommissie er voor gezorgd dat iedereen die aan het eind van de avond geen prijs(je) had gewonnen met een zakje paaseitjes naar huis ging.

Alle deelnemers bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme
Wij vonden het heel gezellig om weer samen met jullie deze paasbingo te beleven.  We zien jullie graag terug bij een volgende activiteit op of rond de tennisbanen.

 

Groet de Activiteitencommissie,

Ellemijn Groeneveld
Diane Verwoert
Herman Kamphuis
Bas Siemerink
Henk Teussink

Evenement details

maandag 25 maart 2024