Verslag Open Dag TZB & FCB

op dinsdag 01 oktober 2019
Een mooi staaltje van samenwerking op het sportpark ‘t Venterinck op zaterdag 28 september. TZB en voetbalvereniging FC Berghuizen hielden samen een Open Dag.

In de ochtenduren was het nog mooi weer en velen kwamen een kijkje nemen. Ze kregen een goede indruk van al hetgeen op sportpark ’t Venterinck wordt aangeboden. Een van de hoogtepunten bij FC Berghuizen was de demonstratie van Laura Dekker, Nederlands en Europees kampioen Freestyle.

Maar ook bij TZB was er van alles te doen. De jeugd vermaakte zich uitstekend in het opblaaskasteel. Maar het was niet alleen spelen en ravotten er werd ook fanatiek getennist. Met hulp van zijn assistenten Brian en ons lid Pim Jansen leerde onze tennisleraar Niek Schothuis de jongeren de eerste kneepjes van het tennisspel.

Verder waren er tennisclinics, rondleidingen in ons clubgebouw en een prijsvraag (Raad het aantal kleine tennisballetjes in de vaas).

 

Ook de speciale attentie voor iedere bezoeker, een keycord met onze verenigingsnaam en clublogo erop, viel uitermate goed in de smaak. We hebben zaterdag heel veel aaa’s, oooh’s gehoord en veel complimenten gekregen over ons tennispark.

En ook nog eens 10 nieuwe leden. Uiteindelijk een prachtige dag met een prachtig resultaat.