Verslag Paasbingo

op dinsdag 06 april 2021
Als activiteitencommissie van Tennisvereniging Zuid-Berghuizen vinden we het belangrijk om lekker bezig te blijven. Ook in deze lange coronaperiode, waarin veel activiteiten helaas zijn niet doorgegaan. Maar om toch wat te doen, was er op maandag 22 maart daar onze digitale BINGO.

Het was een fantastische bingoavond
Compleet met bingoapparaat, quizmaster, bingokaarten, een fijn prijzenpakket, een prijsvraag in de pauze en een goodiebag (thuisbezorgt bij alle deelnemers) met daarin wat lekkers te knabbelen. En 59 deelnemers!!! Wie had dat gedacht.

Natuurlijk is een digitale acitviteit altijd spannend
Blijft internet stabiel? Kunnen alle deelnemers inloggen (met dank aan Bas Siemerkink is dit gelukt)? Is het geluid goed? Is er wel sfeer en nog meer van dat soort dingen. En natuurlijk; het was de eerst digitale activteit in de 40 jaar dat onze tennisclub bestaat. Alles ging goed en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Maar als we eerlijk zijn, hopen we dat dit meteen onze laatste digitale activiteit is
Want zeg nou zelf; er gaat niets boven lekker samen in het clubhuis bingoën. Maar al met al was het een zeer geslaagde avond. Een reactie van een deelneemster en prijwinnaar zegt alles:

Sent: Tuesday, March 23, 2021 10:16:46 PM
To: activiteiten@tvzuidberghuizen.nl <activiteiten@tvzuidberghuizen.nl>
Subject: Bedankt voor de super leuke PaasBingo TZB!

Beste activiteitencommissie,

Helaas was ik zelf niet thuis toen jullie de gewonnen prijzen kwamen brengen, maar wat een enorm leuke verrassing is dit!! 

Superbedankt voor het organiseren van de leuke bingo en voor de leuke prijzen. Mijn kinderen vinden het fantastisch dat ik heb gewonnen en zijn erg blij met het heerlijke snoep pakket en de chocola! (Prachtig racket trouwens!!) De wijn drink ik hopelijk lekker een keer met mijn tennisteam voor als het weer mag!! 

Tot op de tennisbaan, lieve groet Joyce

 

Verder willen we Notariskantoor Riteco bedanken voor de flessen wijn die gratis beschikbaar gesteld zijn (niet voor de Activiteitencommissie, maar als prijs).

 

Met vriendelijk groet
De Activiteitencommissie

Hieronder staan enkele foto’s van de prijzen en de prijswinnaars.