Versoepelingen opening clubgebouw

op woensdag 23 juni 2021
Vanaf 26 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen en is ons clubgebouw en daarmee de bar tot 23.00 uur geopend.

Bardienst

Vanaf 26 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen en is ons clubgebouw en daarmee de bar tot 23.00 uur geopend.  Tot op heden hebben diverse leden zich hebben ingeschreven voor een bardienst. Dank daarvoor!! Echter, nog lang niet alle plekken zijn gevuld. Zoals eerder aangegeven is bardienst, zolang de coronamaatregelen nog niet zijn opgeheven, nog niet verplicht. Indien geen bardienst aanwezig is, zal het clubgebouw gesloten blijven.  Daarom toch een oproep aan ieder (die zich daar veilig in voelt) om je in te schrijven voor de bardienst.  

Er kan weer ingeschreven worden voor bardienst voor de periode tot en met het einde van het jaar 2021. Afspraak is dat TZB leden 3x punten per kalenderjaar halen. Voor bijzondere diensten zoals doordeweekse avonden en de finaledag van Bloementoernooi en de feestavond WTC krijg je 2 punten per keer. Uiteraard mag je ook vaker inschrijven voor een bardienst. In verband met de coronamaatregelen heeft in 2021 geen Bloementoernooi plaatsgevonden.

Instructie voor inschrijving:

Inschrijven kan eenvoudig via de club-app of via de link in deze mail.
Zie voor nadere uitleg: https://www.tvzuidberghuizen.nl/vereniging/bardiensten

Noteer de datum van je bardienst in je agenda. Je krijgt t.z.t. nog een herinnering voor de avond waarvoor je hebt ingeschreven. Je kunt te allen tijde in je club-app het rooster bekijken.

Verhinderd?

Mocht je toch een verhindering hebben, zorg dan zelf voor een vervanger en geef het door aan de bardienstcommissie via de mail: bardienst@tvzuidberghuizen.nl. Wij wijzigen het in het systeem. Dit kun je niet zelf aanpassen.  Geef je wijzigingen door, omdat het anders lijkt dat je niet aan je bardienstverplichting voldoet. Er worden immers punten aan je ingeschreven dienst toegekend. Telefoonnummers van leden zijn te vinden in de club-app of in de map die achter de bar ligt.

Reageer je niet?

Indien je niet reageert, zal de bardienstcommissie jou (na het opheffen van de coronamaatregelen) inplannen met een ander TZB lid. De kans bestaat dan dat je gepland wordt op een dag die je liever niet wilt. Dus zorg ervoor dat je jezelf inschrijft.

Tot slot:

(Nieuwe) leden die behoefte hebben aan een kantinedienstinstructie of vragen hebben, kunnen een mail sturen naar  bardienst@tvzuidberghuizen.nl.
Belangrijke informatie met betrekking tot.je bardienst ontvang je 1 week van tevoren in je herinneringsmail.

Installeren club-app

Zorg dat je de laatste versie van de clup-app hebt geïnstalleerd, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!