KNLTB Najaarscompetitie

De najaarscompetitie is in de periode september tot en met november. Er zijn verschillende soorten competities waar een team in uit kan komen, per seizoen wordt bepaald voor welke competitie teams zich kunnen inschrijven. Inschrijven kan via onderstaand formulier. De jeugdcompetitie valt onder de landelijke competitie op zondagochtend, maar dit betekent niet dat de jeugd het hele land door moet voor de competitie. De jeugdcompetitie valt alleen organisatorisch onder de landelijke competitie.

Via onderstaande button kan ingeschreven worden voor de competitie. Hier vind je tevens alle benodigde informatie. Voor verdere vragen en informatie kun je terecht bij de technische commissie via competitie@tvzuidberghuizen.nl.

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2023

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, toch is het alweer tijd om in te schrijven voor de najaar competitie voor 2023. Zie hiervoor de bijgevoegde documenten. Let op, de tijd om aan te melden is maar kort!

Willen jullie uiterlijk op 1 juni 2023 het volledig ingevulde Excel document naar mij mailen via dianejonkman@outlook.com

Dit jaar zijn veel van de regionale competities nu omgezet naar landelijke competities, zie ook de bijlagen. Dit kan (maar hoeft niet) betekenen dat de reisafstanden soms wat verder zijn. De KNLTB probeert grote reistijden doorgaans zo veel mogelijk te voorkomen. Niet of onvolledig ingevulde formulieren, aanmelding in PDF of via de club-app worden niet in behandeling genomen.

Mocht je vragen hebben over de competitie; neem dan vooral contact op. Dat kan via de mail, via de app of gewoon even bellen.

NB: ik heb alle aanvoerders die in het bestand staan gemaild; niet iedereen heeft eerder meegedaan aan de najaar competitie. Verzoek aan teams die vorig jaar hebben meegedaan en dit jaar niet willen deelnemen, om dit ook even te melden. Dit ten behoeve van de planning.

Heel veel succes met inschrijven en ik zie de inschrijvingen graag tegemoet!

Hartelijke groet,

Diane Jonkman
VCL

Start KNLTB Najaarscompetitie 2023

De KNLTB Najaarscompetitie 2023 begint op 11 september en zal inclusief de inhaalwedstrijden duren tot en met 15 oktober. In de documenten onderaan dit artikel zijn de speeldata te vinden.

Downloads