KNLTB Najaarscompetitie

De najaarscompetitie is in de periode september tot en met november. Er zijn verschillende soorten competities waar een team in uit kan komen, per seizoen wordt bepaald voor welke competitie teams zich kunnen inschrijven. Inschrijven kan via onderstaand formulier. De jeugdcompetitie valt onder de landelijke competitie op zondagochtend, maar dit betekent niet dat de jeugd het hele land door moet voor de competitie. De jeugdcompetitie valt alleen organisatorisch onder de landelijke competitie.

Via onderstaande button kan ingeschreven worden voor de competitie. Hier vind je tevens alle benodigde informatie. Voor verdere vragen en informatie kun je terecht bij de technische commissie via competitie@tvzuidberghuizen.nl.

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2021

Aangezien in de najaarscompetitie ingeschreven wordt op basis van klasse-indeling, dienen bij de inschrijving alle spelers van het team ingevoerd te worden, dus graag voor 14 juni het volledig ingevulde formulier retour naar competitie@tvzuidberghuizen.nl.  

Er is veel belangstelling voor de vrijdagavond competitie. De 5 teams die reeds eerder op de vrijdagavond speelden hebben 'voorrang' en bovendien heeft een nieuw team al een plek gereserveerd. Er is plek voor 6 teams, dus in principe zitten we vol. Je recht op voorrang blijft geldig tot 7 juni, als je dan niet hebt ingeschreven vervalt dit recht.

De KNLTB Najaarscompetitie 2021 begint op 10 september en zal inclusief de inhaalwedstrijden duren tot en met 17 november. In de documenten onderaan dit artikel is een overzicht met de speeldata te vinden.

Het aanbod aan competitie is ook te vinden in de documenten onderaan deze pagina. En wil je je inschrijven dan kun je daar ook de voorwaarden en het inschrijfformulier vinden.

Start KNLTB Najaarscompetitie 2021

De KNLTB Najaarscompetitie 2021 begint op 10 september en zal inclusief de inhaalwedstrijden duren tot en met 17 november. In de documenten onderaan dit artikel zijn de speeldata te vinden.

Downloads