We willen het seizoen op zondag 24 maart beginnen met een gezellige ochtend met een, volgens ons, zeer leuk programma. Deze ochtend, we beginnen om 11.00 uur en stoppen omstreeks 14.00 uur, is er voor alle leden. En er is van alles te doen op ons tennispark.

Je kunt tennissen. Je kunt informatie krijgen over de KNLTB club app, doen van vrijwillgerswerk en het draaien van een bardienst. Je kunt de bespanning van je racket laten vervangen tegen een spotprijs van € 12.50,-. Aanvoerders kunnen de formulieren en tennisballen voor de voorjaarcompetitie ophalen. Je kunt je gegevens in onze ledenadministratie laten controleren en laten aanpassen. En ter plekke een nieuwe foto laten maken die dan direct op de Clubapp wordt geplaatst.

Jeugdleden kunnen op zoek naar het GOUDEN paasei. En voor wie dit paasei vindt, is er een hele mooie prijs. Er is een sjoelcompetitie voor jong en oud. Je kunt raden hoeveel paaseitjes er in een grote glazen pot zitten. En uitraard hebben we voor de winnaars mooie prijzen.

En natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (koffie, thee, koekjes, broodjes) en ter afsluiting een lekker borrelhapje.
 

Dus redenen genoeg om zondag 24 maart tussen 11.00 en 14.00 UUR even Langs te komen.